Tuinonderhoud
door Buytengewoon

Afspraak is afspraak | Ruud Donker projectleider/planning BUYTENGEWOON hovenier

Een mooie tuin is een lust voor het oog. Maar niet iedereen heeft even veel tijd, zin of kunde om de tuin ook te kunnen onderhouden. Graag zijn we bereid om u bij te praten over de manieren waarop wij u de zorg voor uw tuin uit handen kunnen nemen. BUYTENGEWOON biedt niet alleen vakwerk maar ook maatwerk!

Ruud Donker, projectleider/planning

Onderhoud bedrijfstuinen

Een prachtig onderhouden bedrijfstuin draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf en is een ‘visitekaartje’ naar uw omgeving en bezoekers. Naast een schitterende tuin wilt u dat uw complete bedrijfsterrein er perfect bijligt, ook dít kunt u aan onze hoveniers overlaten. Onze mensen kijken naar het totaalplaatje en zorgen dat u tevreden bent. Door efficiënt met onze tijd om te gaan kunnen wij dit ook nog voor een interessante prijs aanbieden. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Een Buytengewoon onderhoudspakket

Op basis van de huidige beplanting krijgt u, al naar gelang uw wensen, advies over hoe uw bedrijfstuin er nog aantrekkelijker uit kan zien of hoe deze meer onderhoudsvriendelijk gemaakt kan worden. Maar bovenal, wij zorgen er voor dat uw tuin steeds de uitstraling heeft die u wenst.

We maken hiervoor een onderhoudsplan waarin alle werkzaamheden zijn opgenomen en ook de evaluatiemomenten met u of uw facility manager. Ook wanneer u een bijzonder evenement organiseert nemen wij dit op in de kalender zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw tuin en terrein er dan op zijn mooist bijligt.

Service staat Buytengewoon hoog in het vaandel. Wij kennen uw tuin en ook wanneer wij de beregening niet voor u uitvoeren krijgt u bericht wanneer bepaalde beplanting extra aandacht nodig heeft.Onderhoudschema’s & abonnementen

Natuurlijk kunt u contact met ons opnemen wanneer uw tuin op een bepaald moment onderhoud nodigt heeft, dan komen wij graag. Ook kunnen we van tevoren afspraken maken over het aantal keer per jaar dat wij uw tuin verzorgen en in welke periode wij dat doen. Wij noemen dat een onderhoudsplan. Hieronder vind u een overzicht van de soorten contracten die we aanbieden. Wilt u het nóg anders, geen probleem! Neem contact op voor een tuinonderhoud contract op maat.

Volledig onderhoudscontract

Een contract dat het volledige onderhoud van uw tuin en terrein omvat. U moet hierbij denken aan de intensieve werkzaamheden aan het begin en einde van het seizoen en ook het reguliere onderhoud wat in de zomer om de 2 á 3 weken plaats moet vinden. Dit reguliere onderhoud omvat het continue onderhouden van gazons, bomen, hagen en heesters, de beregening van bepaalde planten in droge perioden, het verwijderen van onkruid en het voorkomen van ziektes en ongedierte, ook uit uw vijver. Daarnaast houden wij uw straatwerk in de gaten, controleren wij uw omheining en of alle tuinverlichting werkt.

Intensief onderhoudscontract

Wanneer u het leuk vindt om het lichte werk in uw tuin zelf te doen maar alle grotere klussen graag uitbesteedt dan is het intensief onderhoudscontract perfect voor u. Wij komen 5 keer tijdens het seizoen om de intensieve werkzaakheden te doen terwijl u zelf tussentijds uw tuin bijhoudt en geniet van het buitenleven.

Flexibel seizoenscontract

Een flexibel seizoenscontract is een abonnement waarbij we per seizoen opnieuw bepalen welk onderhoudsschema wordt aangehouden. Zo kan het bijvoorbeeld voor een zomerseizoen waarin u veel op reis bent praktisch zijn wanneer wij ook regelmatig het gazon maaien, het onkruid wieden en de beregening voor onze rekening nemen, terwijl u dat het volgende jaar zelf doet.

Grote klussen

Voor grote klussen in uw tuin die kennis en machines vereisen, zoals het rooien van bomen of het afvoeren van groen. U bepaalt zelf wanneer u het onderhoud wilt laten plaatsvinden of we nemen het op in uw jaarkalender. Ons advies is echter om niet te lang te wachten met het grote onderhoud. Wanneer alles te ver doorschiet kost het onderhoud onevenredig veel tijd!