Prijzen gewonnen door BUITENGEWOON
Onderneming van het jaar 2015 | publieksprijs

Onderneming van het Jaar | publieksprijs 2015!

In februari 2015 ontvingen we het bericht dat BUYTENGEWOON was genomineerd voor het Business Event 'Onderneming van het Jaar 2015'
In tegenstelling tot vele wedstrijden is het niet mogelijk om als bedrijf mee te doen: een onderneming wordt uit de 1200 ondernemingen in de regio geselecteerd en voorgedragen. Dit wordt gedaan door externe mensen die gerechtigd zijn om ondernemingen aan de jury voor te dragen - ondernemingen die iets te bieden hebben! Na de eerste selectie, waar 27 bedrijven over zijn gebleven, vindt een tweede selectie van 9 bedrijven plaats. Hieronder was BUYTENGEWOON.Vervolgens deden we een pitch voor de jury, vond controle van jaarcijfers plaats en werd een bedrijfsfilm gemaakt.

Op 13 april vond, onder grote belangstelling, de prijsuitreiking plaats in Nunspeet. BUYTENGEWOON mocht de prachtige Publieksprijs in ontvangst nemen, die werd uitgereikt aan 'het meest inspirerende bedrijf'. Een mooie opsteker én bevestiging voor het werk wat we mogen doen!

Tuin van het jaar 2008

Tuin van het jaar 2008

Deze prachtige gerenoveerde boerderij staat in Ermelo, midden tussen de weilanden en bossen op de Veluwe. De eigenaren tuinieren graag maar kunnen dat in de huidige tuin niet in praktijk brengen. De waterpartij verbindt binnen en buiten. Kastanjehouten hekwerk, gebakken klinkers, boerengrind en vlonders brengen sfeer. Knotwilgen, eenduidige plantvakken, vaste plantenborders en gazon maken de tuin compleet.

Genoeg voor een persprijsnominatie in de categorie grote tuinen!

» bekijk deze tuin

Tuin van het jaar 2006

Tuin van het jaar 2006

In deze prachtige tussenwoning in Zeist, gebouwd in stijl van de Amsterdamse School, woont Heleen [midden dertig]. Haar besloten achtertuin heeft de vorm van een pijpenla. Een grote berk eist veel aandacht en licht op. BUYTENGEWOON realiseerde hier een groene tuin met bamboe, buxus, siergrassen en lavendel. Betontegels, hardhout, stoere bloembakken en basalt split zorgen voor voldoende variatie. De accentkleur op de tegels geeft deze achtertuin een frisse uitstraling.

Met deze tuin werden we winnaar in de categorie kleine tuinen en 2e van alle categorieen!

» bekijk deze tuin