Keurmerken

Keurmerken

In de loop der jaren heeft BUYTENGEWOON hovenier een aantal keurmerken verkregen. BUYTENGEWOON hovenier is een Aequor Erkend Leerbedrijf, Tuinkeur gecertificeerd en VCA-gecertificeerd.

Aequor

Leerbedrijf zijn? Dat is geven én nemen. Jonge mensen wegwijs maken in de sector: dat is de taak van een leerbedrijf. Dat is niet alleen prettig voor de stagiairs maar ook voor het leerbedrijf. Want zo blijft u op de hoogte van de jongste ontwikkelingen in uw vak én aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt.
Praktijkleren: wat is het? Een combinatie van leren en werken, bij een erkend leerbedrijf. Dit kan in een leerbaan maar ook in een vorm van dag-, week-, of blokstage. In het eerste geval is de leerling of deelnemer in dienst van het leerbedrijf, werkt daar drie of vier dagen, en volgt minimaal een dag per week lessen op school (bbl). In het tweede geval lopen leerlingen in het dagonderwijs tijdens hun opleiding stages in verschillende leerbedrijven (bol).
Niet ieder bedrijf wordt zomaar erkend leerbedrijf. U moet leerlingen namelijk behalve een reële praktijksituatie ook een krachtige leeromgeving kunnen bieden. De praktijkopleider speelt daar een belangrijke rol in – als vakman en vooral als coach. Hij of zij begeleidt en stimuleert de leerlingen, biedt ze uitdagingen en weet zijn of haar enthousiasme voor het vak over te brengen. Bovendien plant en organiseert hij of zij de leeractiviteiten en stemt die af op de opleiding en mogelijkheden van de leerling.
Omdat elke deelnemer in het MBO verplicht is een deel van zijn of haar opleiding in de beroepspraktijk te volgen wordt hiervoor een praktijkovereenkomst afgesloten.

Tuinkeur

Ons bedrijf is TuinKeur gecertificeerd! Wij bieden u de 5 zekerheden van TuinKeur.
1. Professionaliteit: Wij zijn gecheckt op ruim 120 cruciale punten. Zo weet u zeker dat wij professioneel te werk gaan en u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.
2. Betrokkenheid: Bij ons staat de klant voorop. Dat blijkt onder andere uit de persoonlijke benadering en de heldere, duidelijke voorwaarden.
3. Vakbekwaamheid: Wij hebben veel vakkennis en kunnen u met raad en daad verder helpen.
4. Service: Wij houden ons aan onze afspraken en leveren u optimale en complete service.
5. Kwaliteit: Wij leveren goede kwaliteit, zowel van de producten als van de diensten. Zijn er onverhoopt onvolkomenheden dan zullen wij alles in het werk stellen om uw problemen naar volle tevredenheid op te lossen.

VCA

Als aannemer krijgt u steeds vaker de vraag of u VCA-gecertificeerd bent. Veel opdrachtgevers stellen dit zelfs als voorwaarde. Maar waar staat VCA eigenlijk voor?

VGM Checklist Aannemers

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld.

Tuinkeur keurmerk VCA keurmerk Aequor Leerbedrijf