Kindvriendelijke tuin in Elspeet

Deze woning grenst enerzijds aan een nieuwbouwwijk en anderzijds aan het open landschap. De tuin ligt rondom de woning. Wel ligt de meeste ruimte aan de kant het landschap, wat zorgt voor een fraai uitzicht.

Wensen

De tuin moet zowel in de zomer als winter mooi zijn. De diverse ‘delen’ van de tuin – voor-, zij- en achterkant – op elkaar aansluiten. Een bergruimte, veranda en speelhuisje voor de kinderen. Kindvriendelijk, met een warme en intieme sfeer.

Resultaat

Bijgebouwen zijn voor wat betreft uitstraling afgestemd om de woning én de tuin. Zo ontstaat een eenheid, in modern-klassieke sfeer. De tuin is jaarrond mooi, met enerzijds veel wintergroen en zomerbloei, en anderzijds veel seizoenskleuren van de beukenhaag. Tuinverlichting zorgt voor een prachtig avondbeeld en accentueren van de lijnen.

« Terug