Schema’s & abonnementen
Afspraak is afspraak | Ruud Donker projectleider/planning tuinonderhoud BUYTENGEWOON hovenier

De tuinaanleg

Als ik de tekening van Bart gekregen heb, ga ik daarmee aan de slag. U bent natuurlijk benieuwd: wat kost dit tuinplan nu precies? En waar zitten die kosten in? Daarom maak ik vrijblijvend een gespecificeerde offerte voor tuinaanleg, waarin duidelijk te zien is welke kosten in de verschillende onderdelen zitten.

Aart van Norel, hovenier

Afspraak

We maken een afspraak om de offerte te bespreken en uit te leggen. Als we daar uiteindelijk samen uitkomen, kijken we ook even verder. Misschien hebt u een datum in gedachten dat de tuin af moet zijn. Een verjaardag, een bijzondere gebeurtenis of gewoon voor de zomer. Dat kan geregeld worden.

Een goed begin...

Als wij de tuin voor u mogen aanleggen zullen we dat met de grootste zorg uitvoeren. Die zorg begint niet pas bij de uitvoering, maar begint bij al de voorbereiding. Een goed begin is het halve werk. Vooraf bespreken we samen de planning en de betalingsvoorwaarden. Indien nodig informeren de buren in de straat tijdig als we met uw tuin gaan beginnen. Daar hebben we speciale postkaarten voor. U hoeft daar zelf dus niets voor te doen. We zorgen ervoor dat de materialen op tijd en op de juiste plek bezorgd worden.

Contact

Ook tijdens de aanleg hebben we meerdere keren contact. Ik kom op verschillende momenten langs om te kijken of alles naar tevredenheid verloopt. De projectleider van uw tuin neemt de vooroplevering voor zijn rekening. De uiteindelijke oplevering doe ik samen met u. We bekijken de hele tuin en inventariseren de werkzaamheden die nog uitgevoerd moeten worden. Binnen een week na oplevering worden de laatste dingen uitgevoerd. Afspraak is afspraak.

Net dat kleine beetje meer | Gerjan Hofman [29] eigenaar BUYTENGEWOON hovenier
 

Onderhoudschema’s & abonnementen

Natuurlijk kunt u contact met ons opnemen wanneer uw tuin op een bepaald moment onderhoud nodigt heeft, dan komen wij graag. Ook kunnen we van tevoren afspraken maken over het aantal keer per jaar dat wij uw tuin verzorgen en in welke periode wij dat doen. Wij noemen dat een onderhoudsplan. Hieronder vind u een overzicht van de soorten contracten die we aanbieden. Wilt u het nóg anders, geen probleem! Neem contact op voor een tuinonderhoud contract op maat.

Volledig onderhoudscontract

Een contract dat het volledige onderhoud van uw tuin en terrein omvat. U moet hierbij denken aan de intensieve werkzaamheden aan het begin en einde van het seizoen en ook het reguliere onderhoud wat in de zomer om de 2 á 3 weken plaats moet vinden. Dit reguliere onderhoud omvat het continue onderhouden van gazons, bomen, hagen en heesters, de beregening van bepaalde planten in droge perioden, het verwijderen van onkruid en het voorkomen van ziektes en ongedierte, ook uit uw vijver. Daarnaast houden wij uw straatwerk in de gaten, controleren wij uw omheining en of alle tuinverlichting werkt.

Intensief onderhoudscontract

Wanneer u het leuk vindt om het lichte werk in uw tuin zelf te doen maar alle grotere klussen graag uitbesteedt dan is het intensief onderhoudscontract perfect voor u. Wij komen 5 keer tijdens het seizoen om de intensieve werkzaakheden te doen terwijl u zelf tussentijds uw tuin bijhoudt en geniet van het buitenleven.

Flexibel seizoenscontract

Een flexibel seizoenscontract is een abonnement waarbij we per seizoen opnieuw bepalen welk onderhoudsschema wordt aangehouden. Zo kan het bijvoorbeeld voor een zomerseizoen waarin u veel op reis bent praktisch zijn wanneer wij ook regelmatig het gazon maaien, het onkruid wieden en de beregening voor onze rekening nemen, terwijl u dat het volgende jaar zelf doet.

Grote klussen

Voor grote klussen in uw tuin die kennis en machines vereisen, zoals het rooien van bomen of het afvoeren van groen. U bepaalt zelf wanneer u het onderhoud wilt laten plaatsvinden of we nemen het op in uw jaarkalender. Ons advies is echter om niet te lang te wachten met het grote onderhoud. Wanneer alles te ver doorschiet kost het onderhoud onevenredig veel tijd!