Onderhoud bedrijfstuinen
Afspraak is afspraak | Ruud Donker projectleider/planning tuinonderhoud BUYTENGEWOON hovenier

De tuinaanleg

Als ik de tekening van Bart gekregen heb, ga ik daarmee aan de slag. U bent natuurlijk benieuwd: wat kost dit tuinplan nu precies? En waar zitten die kosten in? Daarom maak ik vrijblijvend een gespecificeerde offerte voor tuinaanleg, waarin duidelijk te zien is welke kosten in de verschillende onderdelen zitten.

Aart van Norel, hovenier

Afspraak

We maken een afspraak om de offerte te bespreken en uit te leggen. Als we daar uiteindelijk samen uitkomen, kijken we ook even verder. Misschien hebt u een datum in gedachten dat de tuin af moet zijn. Een verjaardag, een bijzondere gebeurtenis of gewoon voor de zomer. Dat kan geregeld worden.

Een goed begin...

Als wij de tuin voor u mogen aanleggen zullen we dat met de grootste zorg uitvoeren. Die zorg begint niet pas bij de uitvoering, maar begint bij al de voorbereiding. Een goed begin is het halve werk. Vooraf bespreken we samen de planning en de betalingsvoorwaarden. Indien nodig informeren de buren in de straat tijdig als we met uw tuin gaan beginnen. Daar hebben we speciale postkaarten voor. U hoeft daar zelf dus niets voor te doen. We zorgen ervoor dat de materialen op tijd en op de juiste plek bezorgd worden.

Contact

Ook tijdens de aanleg hebben we meerdere keren contact. Ik kom op verschillende momenten langs om te kijken of alles naar tevredenheid verloopt. De projectleider van uw tuin neemt de vooroplevering voor zijn rekening. De uiteindelijke oplevering doe ik samen met u. We bekijken de hele tuin en inventariseren de werkzaamheden die nog uitgevoerd moeten worden. Binnen een week na oplevering worden de laatste dingen uitgevoerd. Afspraak is afspraak.

uw vak hovenier

Onderhoud bedrijfstuinen

Een prachtig onderhouden bedrijfstuin draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf en is een ‘visitekaartje’ naar uw omgeving en bezoekers. Naast een schitterende tuin wilt u dat uw complete bedrijfsterrein er perfect bijligt, ook dít kunt u aan onze hoveniers overlaten. Onze mensen kijken naar het totaalplaatje en zorgen dat u tevreden bent. Door efficiënt met onze tijd om te gaan kunnen wij dit ook nog voor een interessante prijs aanbieden. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Een Buytengewoon onderhoudspakket

Op basis van de huidige beplanting krijgt u, al naar gelang uw wensen, advies over hoe uw bedrijfstuin er nog aantrekkelijker uit kan zien of hoe deze meer onderhoudsvriendelijk gemaakt kan worden. Maar bovenal, wij zorgen er voor dat uw tuin steeds de uitstraling heeft die u wenst.

We maken hiervoor een onderhoudsplan waarin alle werkzaamheden zijn opgenomen en ook de evaluatiemomenten met u of uw facility manager. Ook wanneer u een bijzonder evenement organiseert nemen wij dit op in de kalender zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw tuin en terrein er dan op zijn mooist bijligt.

Service staat Buytengewoon hoog in het vaandel. Wij kennen uw tuin en ook wanneer wij de beregening niet voor u uitvoeren krijgt u bericht wanneer bepaalde beplanting extra aandacht nodig heeft.