Hagen en heesters
Afspraak is afspraak | Ruud Donker projectleider/planning tuinonderhoud BUYTENGEWOON hovenier

De tuinaanleg

Als ik de tekening van Bart gekregen heb, ga ik daarmee aan de slag. U bent natuurlijk benieuwd: wat kost dit tuinplan nu precies? En waar zitten die kosten in? Daarom maak ik vrijblijvend een gespecificeerde offerte voor tuinaanleg, waarin duidelijk te zien is welke kosten in de verschillende onderdelen zitten.

Aart van Norel, hovenier

Afspraak

We maken een afspraak om de offerte te bespreken en uit te leggen. Als we daar uiteindelijk samen uitkomen, kijken we ook even verder. Misschien hebt u een datum in gedachten dat de tuin af moet zijn. Een verjaardag, een bijzondere gebeurtenis of gewoon voor de zomer. Dat kan geregeld worden.

Een goed begin...

Als wij de tuin voor u mogen aanleggen zullen we dat met de grootste zorg uitvoeren. Die zorg begint niet pas bij de uitvoering, maar begint bij al de voorbereiding. Een goed begin is het halve werk. Vooraf bespreken we samen de planning en de betalingsvoorwaarden. Indien nodig informeren de buren in de straat tijdig als we met uw tuin gaan beginnen. Daar hebben we speciale postkaarten voor. U hoeft daar zelf dus niets voor te doen. We zorgen ervoor dat de materialen op tijd en op de juiste plek bezorgd worden.

Contact

Ook tijdens de aanleg hebben we meerdere keren contact. Ik kom op verschillende momenten langs om te kijken of alles naar tevredenheid verloopt. De projectleider van uw tuin neemt de vooroplevering voor zijn rekening. De uiteindelijke oplevering doe ik samen met u. We bekijken de hele tuin en inventariseren de werkzaamheden die nog uitgevoerd moeten worden. Binnen een week na oplevering worden de laatste dingen uitgevoerd. Afspraak is afspraak.

knap geknipt

Hagen en heesters

De hagen en heesters in uw tuin dragen ’s zomers prachtige bloemen en zorgen ook in de winter voor een frisse groene uitstraling. Om uw hagen en heesters zo mooi te houden moeten ze regelmatig gesnoeid worden. Het dode hout wordt verwijderd zodat jonge scheuten weer een kans krijgen en uw heg er fris uit blijft zien.

Fraaie hagen en heesters

Goed snoeiwerk is vakwerk wat uitgevoerd moet worden met professioneel gereedschap. Klim daarom niet zelf op een keukentrap (met alle gevaren van dien) maar kies voor Buytengewoon gemak en laat uw hagen en heesters door onze hoveniers snoeien.

Ook voor het vormsnoeien van u uw taxus, buxus of andere planten kunt u ons vakmensen met een gerust hart inschakelen.