Bomen
Afspraak is afspraak | Ruud Donker projectleider/planning tuinonderhoud BUYTENGEWOON hovenier

De tuinaanleg

Als ik de tekening van Bart gekregen heb, ga ik daarmee aan de slag. U bent natuurlijk benieuwd: wat kost dit tuinplan nu precies? En waar zitten die kosten in? Daarom maak ik vrijblijvend een gespecificeerde offerte voor tuinaanleg, waarin duidelijk te zien is welke kosten in de verschillende onderdelen zitten.

Aart van Norel, hovenier

Afspraak

We maken een afspraak om de offerte te bespreken en uit te leggen. Als we daar uiteindelijk samen uitkomen, kijken we ook even verder. Misschien hebt u een datum in gedachten dat de tuin af moet zijn. Een verjaardag, een bijzondere gebeurtenis of gewoon voor de zomer. Dat kan geregeld worden.

Een goed begin...

Als wij de tuin voor u mogen aanleggen zullen we dat met de grootste zorg uitvoeren. Die zorg begint niet pas bij de uitvoering, maar begint bij al de voorbereiding. Een goed begin is het halve werk. Vooraf bespreken we samen de planning en de betalingsvoorwaarden. Indien nodig informeren de buren in de straat tijdig als we met uw tuin gaan beginnen. Daar hebben we speciale postkaarten voor. U hoeft daar zelf dus niets voor te doen. We zorgen ervoor dat de materialen op tijd en op de juiste plek bezorgd worden.

Contact

Ook tijdens de aanleg hebben we meerdere keren contact. Ik kom op verschillende momenten langs om te kijken of alles naar tevredenheid verloopt. De projectleider van uw tuin neemt de vooroplevering voor zijn rekening. De uiteindelijke oplevering doe ik samen met u. We bekijken de hele tuin en inventariseren de werkzaamheden die nog uitgevoerd moeten worden. Binnen een week na oplevering worden de laatste dingen uitgevoerd. Afspraak is afspraak.

boom bomen bos

Bomen

Het kappen van bomen (vellen) en het snoeien behoort tot de werkzaamheden van de hoveniers van Buytengewoon. Of het nu gaat om het snoeien van uw sierbomen om deze te ‘begeleiden’ of om het in vormsnoeien van uw leilinden of dakplatanen, onze vakmensen klaren de klus. Wij versnipperen het oude hout en de afgeknipte takken om deze in uw tuin te verwerken of voeren alle afval af.

Mooie en veilige bomen

De bomen in uw tuin hebben regelmatig onderhoud nodig. Zowel om deze mooi te houden als vanwege de veiligheid. Omvallende bomen kunnen slachtoffers maken! Zo kijken onze mensen naar de conditie van de bomen. Bepaalde zwammen, loslatende schors of rotte plekken kunnen wijzen op naderend onheil.

Heeft u ook bosgrond op uw terrein? Ook bosgrond heeft onderhoud nodig. Al is het alleen al voor de veiligheid. Ook voor deze klussen beschikken wij over de nodige machines zoals bosmaaiers.

Neem contact op voor al uw vragen over het onderhoud van uw bomen en bebossing.