Onderhoud
Net dat kleine beetje meer | Gerjan Hofman [29] eigenaar BUYTENGEWOON hovenier
 

Tuinonderhoud

Zowel voor particulieren als bedrijven verzorgen wij het tuinonderhoud. U kunt bij ons een onderhoudsabonnement of contract afsluiten zodat wij er steeds voor zorgen dat uw tuin er perfect uitziet. Uiteraard kunt u ook zelf bepalen op welk moment u een bezoek van onze professionele hoveniers krijgt.

Gerjan Hofman, hovenier

Hoveniers met persoonlijke aandacht

Wij koppelen onze hoveniers zoveel mogelijk aan klanten zodat zij weten wat er moet gebeuren en u er geen omkijken naar heeft. Ons bedrijf is gecertificeerd en wij werken met professioneel gereedschap wat onze hoveniers altijd bij zich hebben.

Netheid staat bij onze mensen voorop. Zo heeft geen last van radio’s en worden uw buren op de hoogte gebracht als er bij een grote klus kans is op geluidsoverlast of bijvoorbeeld veel werkverkeer in de straat. Daarnaast overleggen onze hoveniers ook met u over de uit te voeren werkzaamheden en krijgt u advies over bemesting, het vervangen of verplaatsen van planten, het ophogen van verzakkingen in uw sierbestrating enz. enz. Zo kunnen wij een jaarkalender maken die afgestemd is op uw beplanting en terrein voor een prachtige tuin gedurende het hele jaar.

Compleet seizoensonderhoud

In de lente kunnen wij uw tuin een grote beurt geven waarbij tevens de dode planten vervangen worden en de eenjarige beplanting wordt aangebracht. Het laatste mag niet te vroeg in het seizoen gebeuren, net als het verversen van uw bloembakken, dus daar komen we graag later voor terug.

In de maanden hierna houden wij uw tuin in een perfecte conditie. Zo onderhouden we uw vijver, al uw tuinplanten, de bomen, hagen en heesters en ook uw gazon. Daarnaast verzorgen we graag de beregening, maar wanneer besluit dit zelf te doen, dan krijgt van ons advies wanneer bepaalde planten een extraatje nodig hebben.

In de herfst kunnen wij uw tuin winterklaar maken, dit omvat het nodige snoeiwerk, het verwijderen van alles wat niet vorstbestendig is en heel belangrijk: het bemesten van uw grond. Al naar gelang de grondsoort is het verstandig om te spitten, de grond met een laagje compost te bedekken of anders. Uiteraard maken wij ook uw dakgoten schoon zodat u geen last krijgt van lekkages door bladeren in uw dakgoot.