Gezellige loungetuin met zichtlijnen in Den Haag

Gezin met opgroeiende kinderen, in een klassieke, rustige buitenwijk van Den Haag. Onlangs is de woning uitgebreid met een ruime, transparante erker. In de tuin is al een sfeervolle veranda aanwezig, die gesitueerd is tussen de woning en de garage.

Wensen

De tuin moet een verlengstuk van de woning zijn – er is voor de uitbouw bewust gekozen voor veel glas. De veranda in het ontwerp opnemen, zodat een eenheid ontstaat. Privacy en geborgenheid zijn belangrijk. Diverse terrassen in de tuin

Resultaat

De hergebruikte klassieke klinkers, gecombineerd met grind geven zorgen voor sfeer. Antraciet gekleurde wanden en pergoladelen corresponderen met de uitbouw. Het hout in de veranda komt in de tuin door middel van het vlonder terug. Jaarrond is de tuin groen.

« Terug