Landelijke tuin bij gerenoveerde boerderij in Uddel

De bestaande woning in het buitengebied is geheel gerenoveerd, zodat een modern-landelijke woning is ontstaan. De nieuwgebouwde bijgebouwen sluiten hierop aan. Rondom de woning liggen weilanden, zodat het uitzicht prachtig is.

Wensen

Aan ons de opdracht om een ruimtelijk ogende tuin met strakke lijnen te creƫren, die past in het landschap. Ruimte voor diverse terrassen, speelplekken en een voetbalveld. Een oplossing voor het niveauverschil en de inrit: hoe maken we dit zowel stijlvol als praktisch?

Resultaat

Door gebruik te maken van veel gazon en eenduidige, neutraal ogende beplanting is een landschappelijke tuin ontstaan. De beukenhagen zorgen voor beslotenheid. Muurelementen zetten de woning op een etage, en zorgen voor een krachtige afbakening van het hoogteverschil. Diverse terrassen maken deze tuin tot een heerlijk buitenverblijf. De inrit sluit aan op de verdere lijnen in de tuin.

« Terug